пʼятницю, 1 серпня 2014 р.

Зустріч №2

Lviv Hadoop User Group Meetup #2

З радістю повідомляю, що компанія SoftServe погодилася надати аудиторію та пєчєньки для проведення другої зустрічі нашого комюніті!

Отже, вже 13 серпня (середа), о 19:00 запрошую всіх бажаючих на другу зустріч Lviv Hadoop User Group  за адресою: офіс SoftServe, вул. Федьковича 60А ,кім 4004. 

Agenda:
  Hadoop-кластер для аналізу стану 300 веб-серверів by Valentine Kropov
  HBase, dances on the elephant back by Roman Nikitchenko
  Afterparty 

Для відвідування заходу реєстрація обов"язкова - кількість місць обмежена!!! Реєстрація за посиланням https://softserve.ua/app/regs/LvivHadoop2.php


додати в календар: 


Деталі про доповіді:


1)  Hadoop-кластер для аналізу стану 300 веб-серверів.

Опис: У своїй доповіді Валентин не тільки поділиться практичним досвідом побудови Hadoop-кластера для оперативного та ретроспективного аналізу парку з 300 веб-серверів одного з найбільших туристичних порталів світу, а й поділиться корисними знаннями про те, як можна автоматизувати розгортання такого кластеру за допомогою Vagrant та Puppet, як підрахувати кількість потрібних вузлів, як обрати найбільш підходящий дистрибутив та як зімітувати роботу 300 веб-серверів в тестових умовах.

Про доповідача: Валентин є визнаним експертом у галузі збереження та обробки даних з 13-річним досвідом роботи з реляційними  та NoSQL базами даних, а також з технологіями великих даних (Big Data). На своїй посаді технологічного консультанта у компанії SoftServe Валентин відповідає не тільки за консультацію замовників з питань розробки, впровадження та модернізації багато-петабайтних аналітичних систем, а також допомагає отримати додаткову вигоду з обробки великих даних, які  з різних причин не оброблялись досі. У вільний час Валентин займається розвитком Ораклового комьюніті, де він є співзасновником Ukrainian Oracle User Group,  а також займається кайтсерфінгом і скайдайвінгом.

2) HBase, dances on the elephant back.

=== About speaker:

Керівник розробок в галузі Big Data в компанії V.I.Tech. Основа технологічного стека Big Date у
компанії - Hadoop + HBase. Дякуючи попередньому досвіду телекома рішення дуже орієнтовані на повноцінне використання ресурсів технологій. Великий попередній досвід розподілених рішень.

=== Speech announcement:

HBase є технологією, яка ставить все в інфраструктурі Hadoop на голову. Слоненя не може
стати антилопою, але швидкі групові танці на його спині - цілком можлива річ. ;)

=== Thesis:

- HBase in NoSQL world.
- HBase in Hadoop infrastructure.
- Basic concepts / CRUD.
- Special features.
- HBase as HDFS abstraction.
- Weak places.
- Future.
- Crazy ideas.


Немає коментарів:

Дописати коментар